Proizvodi za automobile / venove / 4x4

stage_image

Media servisi

Pneumatik PremiumContact 6 dobio ocenu „preporučljivo“ od časopisa „Auto motor und sport“

01/03/2018
PremiumContact™ 6
  • Letnji pneumatik kompanije Continental među pneumaticima s najboljim performansama na testu časopisa „Auto motor und sport“
  • Časopis je testirao jedanaest modela 225/45 R17 letnjih pneumatika
  • Continental pneumatici donose „pozitivan odgovor na upravljanje na mokrim putevima, dobru preciznost i čvrsto ležanje u krivinama na suvom“

U testu letnjih pneumatika objavljenom u poslednjem broju časopisa (br. 6/18), „Auto motor und sport” je testirao jedanaest 225/45 R 17 pneumatika. Pneumatik PremiumContact 6 kompanije Continental dobio je ocenu „preporučljivo“. Nakon testova, stručnjaci su pohvalili odgovor pneumatika na upravljanje na mokrim putevima, dobru preciznost i čvrsto ležanje u krivinama. Njegove karakteristike za „vreme najbržeg kruga“ i „veoma balansiran“ takođe su među pozitivnim stranama.

Testirana dimenzija 225/45 R 17 jedna je od najpopularnijih dimenzija za modele iz kompaktne klase. Može se koristiti na brojnim različitim putničkim vozilima - od Audi A3 do BMW serije 1 i 2, Mini Clubman, Peugeot 308 i Volkswagen Golf. Vozilo korišćeno u testu bilo je Audi A3.

Start

S novim PremiumContact 6 pneumatikom predstavljenim prošle godine, kompanija Continental je uspešno premostila jaz između pneumatika za limuzine s visokom udobnošću u vožnji i pneumatika za sportske modele. Ovaj pneumatik objedinjuje kvalitet vožnje, precizan odgovor na upravljanje, maksimalnu bezbednost i dobru zaštitu životne sredine u jednom proizvodu. PremiumContact 6 se proizvodi u oko 120 dimenzija sa naplatcima od 16 do 22 inča za putnička vozila i džipove. Trenutna ponuda obuhvata širine između 205 i 325 mm, sa odnosom visine i širine između 65 i 30 procenata i odobrenjima za brzine između 210 km/h i 300 km/h.

Start
press_contact_image_sidebar_luka_maselj
Luka Maselj

PR & Marketing communications B2C

Continental Adria pnevmatike d.o.o.
Zagrebška cesta 104
2000 Maribor