Proizvodi za automobile / venove / 4x4

stage_image

Media servisi

Black Chili Driving Experience 2020

01/06/2020

Osjetite tajnu vrhunskog prianjanja – Continental Black Chili

Kada prvi put zgrabite volan super sportskog automobila i u krivini osjetite sile od koje vam krv jurne venama i trnce u rukama, shvatite tajnu sportske vožnje i značenje vrhunskih pneumatika.

Da li želite da ostvarite svoje automobilističke snove? Black Chili Driving Experience vam nudi životnu priliku da doživite nezaboravna četiri dana u kojima nećete uživati samo u vožnji sportskih automobila po slikovitim putevima Provanse, već ćete shodno tome uživati i u tamošnjim prestižnim hotelima i butik restoranima.

Black Chili_2020_front

Slavljenje vodeće uloge preduzeća Continental u automobilskoj industriji

Black Chili je Continentalov »tajni začin«. Mješavina koja se pobrine da pneumatici ostvare još bolje rezultate, još bolje prianjanje. Uz pomoć brojnih istraživanja, inovacija i dugotrajnog razvoja je njeno uvođenje bitno poboljšalo vožnju i sposobnost kočenja visokih performansi (UHP i uUHP) ljetnih pneumatika i istovremeno smanjuje otpor kotrljanja, zbog čega su još izdržljiviji i u svakodnevnom korišćenju.

Gotovo svaki treći novi automobil koji je proizveden u Evropi, već je fabrički opremljen pneumaticima Continental. A kako Continental nije samo proizvođač pneumatika, već približno 75 % svog ukupnog svjetskog poslovanja obavlja kao dobavljač za automobilske djelove, ne iznenađuje što je većina svih novih automobila opremljena i širokom paletom drugih proizvoda koje proizvodi Continental, kao što su: amortizeri, sistemi za kočenje i drugi bezbjednosni sistemi (ABS, ESP, AEB itd.), povezivanje i zabavno-medijska rješenja pa čak i male, ali važne stvari kao što su npr. mlaznice za pranje farova.


New content item
New content item


Pneumatici SportContact 6, PremiumContact 6, ContiSportContact 5P i ContiSportContact 5P, montirani na automobile koje ćete imati priliku da vozite na događaju Black Chili Driving Experience, posebno su primjereni za sportske automobile, terenska vozila i vrhunske električne automobile. Svi automobili koji su dio događaja - Jaguar I-Pace, Ford Mustang, Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3 i BMW M240i – originalno su opremljeni pneumaticima Continental, što znači da su oni izrađeni u tijesnoj saradnji sa proizvođačem automobila.

New content item

Kako pobijediti i otputovati u Francusku*?

Da bi proslavili svoju vodeću ulogu u automobilskoj industriji i industriji pneumatika, Continental će srećne dobitnike  odvesti na događaj Black Chili Driving Experience. Od najboljih sto takmičara u kvizu, u pojedinačnoj državi koja učestvuje izabraće pobjednika koji će na događaj moći da povede još jednu osobu po svom izboru.

Posjetite  www.blackchili.me za više informacija i učestvovanje.


*Događaj će se održati u oktobru ove godine ili u proljeće 2021, a u organizaciji će se pridržavati svih zdravstvenih ograničenja i preporuka.


Dodatna nagrada za sve učesnike u kvizu

Svi oni koji riješe kviz na blackchili.me dobiće posebne pogodnosti koje će moći da unovče prilikom kupovine pneumatika Continental kod odabranih ovlašćenih trgovaca.  

Kontakt
press_contact_image_sidebar_luka_maselj
Luka Maselj

PR & Marketing communications B2C

Continental Adria pnevmatike d.o.o.
Zagrebška cesta 104
2000 Maribor
Slovenia

+386 24 50 34 48

+386 24 50 34 39