Proizvodi za automobile / venove / 4x4

New content item

Perfektan. Testiran. Pouzdan.

Politika rada sa kolačićima

Kolačić je mali fajl sa podacima koji se čuva na vašem terminalnom uređaju. Kolačići se koriste za analizu interesa koje korisnik pokazuje na našim web stranicama i pomažu da se stranice prilagode korisniku. Uopšteno, našim web stranicama možete pristupiti i bez kolačića. Ukoliko, međutim, želite da iskoristite punu funkcionalnost naših web stranica na vama prilagođen način, potrebno je da prihvatite kolačiće koji omogućavaju upotrebu izvjesnih funkcija ili pružaju izvjesne korisne alate. Planirana svrha kolačića koje koristimo je prikazana na listi koja slijedi.

Time što koristite naše web stranice, vi pristajete na upotrebu ovih kolačića koje vaš pretraživač prihvata na osnovu podešavanja vašeg pretraživača. Međutim, vi možete podesiti vaš pretraživač da vas obavijesti prije nego što prihvati kolačiće, tako da možete prihvatiti ili odbiti samo izvjesne kolačiće, ili odbiti sve kolačiće. Nadalje, vi bilo kada možete da izbrišete kolačiće sa vašeg medijuma za skladištenje. 

Trenutno su aktivirani sledeći kolačići*:

Tehnički neophodni kolačići

Naziv

Skladištenje

Vrijeme zadržavanja

Svrha

JSESSIONID

Kolačić

Briše se čim vaša sesija u pretraživaču istekne ili vi zatvorite pretraživač. 

Ovaj kolačić pomaže da se preko zahtjeva identifikuju korisnici na serveru. Kolačić ne sadrži nikakve lične informacije.

ROUTEID

Kolačić

Briše se čim vaša sesija u pretraživaču istekne ili vi zatvorite pretraživač. 

Ovaj kolačić se postavlja kada je postavljen kolačić JSESSIONID kako bi se osigurala najbolja moguća stabilnost i performanse prilikom navigacije kroz web stranice. Kolačić ne sadrži nikakve lične informacije.

siteselected

Kolačić

Briše se čim vaša sesija u pretraživaču istekne ili vi zatvorite pretraživač.

Ovaj kolačić se skladišti pod centralnim domenom kako bi prikazivao dijalog za izbor stranice jednom tokom sesije.


Optional cookies

Related Topics