Proizvodi za automobile / venove / 4x4

The Contidrom

Rezultati testova i ocene svesezonskih pneumatika Continental

Svesezonski pneumatici Contiental: rezultati testova i ocene

Tire tests performed on Conti tires

Brze činjenice: najvažnije što treba da znate o rezultatima testova svesezonskih pneumatika Continental:

  • Svesezonski pneumatici Continental pružaju odlične performanse u umerenoj klimi
  • Sve naše inovacije prolaze kroz rigorozna ispitivanja pre nego što krene proizvodnja
  • Naši svesezonski pneumatici višestruko su nagrađivani za svoje performanse

Mogli bismo celog dana da vam nabrajamo vrline naših svesezonskih pneumatika. Ali ne morate nama verovati na reč! Recenzije pneumatika i nezavisni testovi potvrdili su performanse i pouzdanost naših svesezonskih pneumatika. Ako živite u umerenom podneblju i u potrazi ste za svesezonskim pneumaticima za svoj automobil, kamper, kombi ili SUV vozilo, pogledajte kako su na nezavisnim recenzijama i testovima pneumatika ocenjeni naši svesezonski pneumatici

Zašto su svesezonski pneumatici tako svestrani?

Svesezonski pneumatici pružaju odlične performanse u umerenoj klimi. Budući da su svesezonski pneumatici Continental projektovani za izvanredno prijanjanje u zimskim i letnjim uslovima, kao i sjajne performanse kočenja na suvim i mokrim kolovozima i po bljuzgavici, imaćete osećaj pouzdanosti dok vozite na našim pneumaticima za sva godišnja doba. 

Testovi svesezonskih pneumatika

Tire tests performed on Conti tires

Za Continental je vaša bezbednost daleko na prvom mestu, pa pri razvoju pneumatika uzimamo u obzir sve moguće aspekte bezbednosti i udobnosti. Sve naše inovacije prolaze kroz rigorozna ispitivanja pre nego što otpočne proizvodnja. Naši inženjeri putuju po celom svetu, od Nemačke do Švedske i Sjedinjenih Država, kako bi bili sigurni da svaki pneumatik marke Continental, bilo da je to zimski, letnji, svesezonski pneumatik ili onaj za sportsku i terensku vožnju, testiraju naši stručnjaci u širokom rasponu vremenskih uslova i na svim vrstama podloga.

Zapravo svaki novi pneumatik mora da prevali stotine kilometara na ispitivanju u našem glavnom pogonu za ispitivanje Contidrom u Hanoveru u Nemačkoj. Osim što pneumatike podvrgavamo većem broju testova neko drugi proizvođači, takođe nam je važno da naši pneumatici postignu odlične rezultate na nezavisnim testovima. A to je i slučaj: pneumatici marke Continental redovno su na vrhu na nezavisnim testovima. Nemački auto-moto savez (ADAC) proglasio nas je za najbolju marku pneumatika godine, kao i renomirani časopisi među kojima su i zvučna imena AutoBild i AutoZeitung. Ova nas dostignuća čine posebno ponosnim, jer vozači znaju da su u sigurnim rukama kada su na drumu s pneumaticima Continental.
Ipak, kada je reč o testiranju i ocenjivanju svesezonskih pneumatika, teško je pomiriti suprotstavljene interese. Ovi jedinstveni pneumatici spajaju osobine neophodne za sva godišnja doba kako bi se pronašla ravnoteža između tehnologije zimskih i letnjih pneumatika i ujedno osiguralo izvanredno prijanjanje, upravljanje, performanse kočenja, udobnost i kilometraža.

Srećom, asortiman svesezonskih pneumatika Continental pobrao je sjajne kritike i ocene, a često ih kupci preporučuju drugima. Svi naši pneumatici za sve sezone odlikuju se robusnim bočnim zidovima, odličnim gaznim slojem, prilagodljivom smesom gume i sveukupno visokim performansama u svim osim u najekstremnijim vremenskim uslovima.

NAJBOLJI SVESEZONSKI PNEUMATICI ZA NAJBOLJE PERFORMANSE TOKOM CELE GODINE

Izvanredni rezultati na testovima govore za sebe. Nagrađivani pneumatici Continental postižu vrhunski učinak na nepristrasnim industrijskim testovima i mogu zadovoljiti vaše potrebe tokom cele godine. Birajte!

Najbolje ocenjeni svesezonski pneumatici Continental

Jedan od naših najuspešnijih pneumatika prema nezavisnim recenzijama je Continental AllSeasonContact™. Vodeći nemački automobilski časopis AutoBild odlikovao je naš svesezonski pneumatik nagradom za 2020. AutoBild je takođe posebno pomenuo pneumatik AllSeasonContact™ zbog toga što je pokazao odlično prijanjanje na snegu koje je bolje nego kod nekih čisto zimskih pneumatika.

Povrh toga, drugi recenzenti dali su sledeće komentare: „Većina vozača saglasna je da se pneumatik odlično pokazao na snegu, sa preciznim odzivom, sjajnom upravljivošću i prijanjanjem na mokrom, kao i veoma dobrim rezultatima pri akvaplaningu i dobrom otpornošću na habanje.”

– „… ovi pneumatici pokazali su se veoma dobro u različitim uslovima, uključujući sneg i bljuzgavicu, jaku kišu i suve uslove.”

– „… vožnja na ovim pneumaticima je udobna i mirna, dobro prijanjaju za kolovoz i tihi su.”

Continental VanContact™ 4Season takođe je dobio preporuku Promobila, časopisa koji se bavi vozilima za kampovanje, najstarijeg u Nemačkoj i najvećeg u Evropi. Časopis je objavio sledeće rezultate nakon testiranja naših svesezonskih pneumatika:

  • Veoma dobro trenje, skretanje i kočenje na snegu
  • Lako upravljanje na mokrom
  • Veoma dobro prijanjanje pri skretanju na suvom
  • Odličan otpor kotrljanja
  • Nizak nivo buke u vožnji