Proizvodi za automobile / venove / 4x4

stage_image1_lg

Široki pneumatici

Continental – Prvi izbor za vodeće proizvođače vozila

Image

Proizvođači vozila koriste samo  premijum pneumatike koji su u skladu sa najvišim standardima kvaliteta. Da bi to bilo garantovano, oni prolaze više od 100 različitih testova. Od maksilmalne brzine do kočenja na mokrom i suvom, upravljanja, udobnosti i nivoa buke, kao i pređene kilometraže: samo ako pneumatik ispuni zahteve koji su postavili proizvođači vozila, moći će da se koristi za prvu ugradnju. To je jedini način da osigurate da pneumatik odgovara vozilu  – bilo da se radi o sportskom vozilu ili vozilu u kompakt klasi.

Continental je jedan od vodećih izbora za proizvođače automobila u Evropi: skoro svako treće vozilo u Evropi se isporučuje sa Continental pneumaticima. Preko 500 različitih modela vozila sa točkovima dimenzija između 13 i 23 inča nas čini prvim evropskim izborom za prvu montažu i demonstrira poverenje koje nam je ukazano od strane vodećih svetskih proizvođača automobila – Continental pneumatici predstavljaju najbolje karakteristike u vožnji na vrhunskom nivou.

Image

Koristimo kolačiće kako bi osigurali da vam pružamo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kliknite ovdje da saznate više ili da promijenite vaša podešavanja za kolačiće.