Proizvodi za automobile / venove / 4x4

stage_image1_lg

Zašto Continental

Testiran za vašu bezbednost

Postavljanje standarda u standardima.

Image

Pre nego što bilo koja inavacija iz Continental-a krene u proizvodnju , ona se intenzivno testira. Ustanovljene sasvim nove metode testiranja garantuju svakodnevnu prikladnost.  Continental koristi i razvija sve naprednije tehnologije merenja na testovima da bi dobio zrelije i optimizovane proizvode. 

Mi testiramo svuda po svetu – zbog vaše bezbednosti.

Tokom godina, pokazujemo iznova i iznova da za naše pneumatike na testovima nema granica na našim test poligonima u SAD, Novom zelandu, Švedskoj, Španiji i na posletku ali ne kao poslednjem na našoj lokalnoj stazi pored Hanovera,  Contidrom-u – koja je ujedno i najtraženija referentna staza kod nezavisnih eksperata.

Svi naši letnji i zimski pneumatici pojedinačno iz celog sveta su na taj način testirani u svim vremenskim uslovima i na svim površinama puta. Nema potrebe da kažemo da se to odvija po najmodernijim metodama testiranja i sa najmodernijim tehnologijama merenja.

140,000 pneumatika se pojedinačno testira svake godine i pređu ukupno 200 miliona kilometara. Međunarodni tim profesionalnih test vozača sprovede preko 67,000 testova  – i obiđu planetu 500 puta pre nego što se inovacija odobri. Na taj način, Continental obezbeđuje dostavljanje samo najbezbednijih, najudobnijih i pouzdanih rešenja mobilnosti.

Winter Tire Test Research
Image

Prvi potpuno automatizovani sistem za testiranje pneumatika iz Continental-a.

24 sata dnevno, 365 dana godišnje: sa sitemom AIBA (Automated Indoor Braking Analyzer), Continental podiže testiranje pneumatika na novi nivo. Kroz potpuno automatizovani proces u hali u  Contidrom-u, neimenovano test vozilo ubrzava do brzine i do 120 km/hi onda koči u promenljivim hidraulički pogonjenim površinama puta sa standardizovanim jastučićima. Testovi mogu da se sprovode tokom cele godine na mokrim i suvim površinama i u odvojenim zaleđenim kolovoznim trakama. Dok se testovi sprovode bez obzira na vremenske uslove, Continental je u mogućnosti da  ponudi najtačnije procedure za testiranje kočenja na svetu i da unapredi reproduktivnost za  70%. Znači možete da odahnete i budete sigurni da će vaši pneumatici omogućiti odlične performanse kočenja nezavinoso od vremena po kojem vozite. 

Koristimo kolačiće kako bi osigurali da vam pružamo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kliknite ovdje da saznate više ili da promijenite vaša podešavanja za kolačiće.